Anunțuri

A. O. CERTITUDINE are nevoie de implicarea ta! Vino să fii voluntar!

Asociația Obștească Centrul de Informare și Susținere a Tinerilor Economiști ”Certitudine„ anunță apelul de recrutare a volntarilor pentru ciclul 2017-2018.

Vino alături de A.O. ”Certitudine”  și vei avea posibilitatea să te implici în diverse proiecte, activități și inițiative locale aducându-ți contribuția la dezvoltarea sectorului non-profit, educației non-formale, precum și creării unui mediu de dezvoltare a potențialului tinerilor în diverse domenii. Totodată, îți poți tu însuți dezvolta propriile competențe și abilități personale și profesionale, fiind implicat activ în realizarea proiectelor și activităților în domeniul abilitării civice a tinerilor, antreprenoriatului social și durabilității mediului ambiant.

AO ”CERTITUDINE” va oferi suport în mobilizarea resurselor pentru asociații obștești din zona de nord a Republicii Moldova

A. O. CERTITUDINE este încautare de asociații obștești, grupuri de inițiativă doritoare de a lansa campanii de crowd-funding.

Asociația Obștească Centrul de Informare și Susținere a Tinerilor Economiști ”Certitudine„ recrutează reprezentanți ai 20 de asociații obștești, grupuri de inițiativă doritoare de a lansa campanii de crowd-funding pentru a fi instruite și a primi consultație la elaborarea și derularea campaniilor de mobilizare a resurselor prin crowd-funding în perioada Mai 2017 – Martie, 2018, în cadrul proiectului „Inspirăm, Abilităm, Implicăm Tinerii în Dezvoltarea Comunității” realizat cu susținerea Programului Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Republica Moldova implementat de către FHI 360 cu suportul U.S.A.I.D.

Recrutăm Consultant (ți) Mobilizare Resurse

Asociația Obștească Centrul de Informare și Susținere a Tinerilor Economiști „Certitudine”  recrutează în bază de contract de prestare servicii, Consultant (ți) Mobilizare Resurse pentru ONG-uri în cadrul proiectului „Inspirăm, Abilităm, Implicăm Tinerii în Dezvoltarea Comunității” realizat cu susținerea Programului Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Republica Moldova implementat de către FHI 360 cu suportul U.S.A.I.D.

Vizita de Studiu in or. Gdynia, Polonia
Учебный Визит в Гдыне

 Центр сотрудничества молодежи в Гдыне - польская неправительственная и   независимая организация, работающая с молодежью, лидерами общественных организаций и молодежных групп, в сотрудничестве с Городским Советом г. Гдыня с 2012 по 2015 год реализует проект «Учебные визиты в Гдыне», в рамках которого организация организует учебные визиты и стажировки для молодых людей – студентов и представителей общественных организаций из Молдовы, Украины, Беларуси и Российской Федерации.

Selectarea raioanelor pentru elaborarea Strategiilor Raionale de Tineret

Asociația Obștească Centrul Pro Comunitate, cu suportul financiar la Ministerului Tineretului și Sportului, anunţă lansarea proiectului “Strategii Raionale de Tineret”. În cadrul proiectului se va organiza Concursul Național pentru selectarea raioanelor ce vor beneficia de  asistență în elaborarea Strategiilor de Tineret, la care pot participa toate  raioanele din Republica Moldova, inclusiv UTAG.