Anunțuri

Recrutăm Consultant (ți) Mobilizare Resurse

Asociația Obștească Centrul de Informare și Susținere a Tinerilor Economiști „Certitudine”  recrutează în bază de contract de prestare servicii, Consultant (ți) Mobilizare Resurse pentru ONG-uri în cadrul proiectului „Inspirăm, Abilităm, Implicăm Tinerii în Dezvoltarea Comunității” realizat cu susținerea Programului Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Republica Moldova implementat de către FHI 360 cu suportul U.S.A.I.D.

Asociația Obștească Centrul de Informare și Susținere a Tinerilor Economiști ”Certitudine„ a fost creată în 2002, având sediul în mun. Bălți, având la activ implementarea a peste 30 de proiecte în domeniul abilitării civice a tinerilor, antreprenoriatului social, conservării mediului ambiant și abilitării antreprenoriale a tinerilor în c-ca 30 de localități din nordul Republicii Moldova.

Misiunea consultantului / consultanților:

-         Planificarea, organizarea și evaluarea instruirilor cu durata de 1-3 zile pentru reprezentanții OSC aflate la faza incipientă de activitate, din nordul Republicii Moldova în domeniile:

  • crowd-funding
  • antreprenoriat social
  • desemnarea procentuală

-         Identificarea și consultarea OSC beneficiare în planificarea, organizarea și evaluarea campaniilor de mobilizare a resurselor pentru consolidarea capacităților acestora.

Durata contractului: Aprilie 2017 – Martie 2018

Profilul candidatului / candidaților:

-         Cunoștințe și experiență în colectare a fondurilor, crowd-funding, antreprenoriat social

-         Cunoașterea specificului mobilizării de resurse pentru ONG

-         Motivație puternică, ambiție, dorință și posibilitate de învățare și perfecționare continuă

-         Abilități de negociere, prezentare, comunicare oficială orală și scrisă

-         Cunoașterea limbii române, engleze - reprezintă un avantaj

-         Integritate, transparență și responsabilitate

-         sincer(ă), deschis(ă) către nou, creativ(ă), dinamic(ă), orientat(ă) spre rezolvarea problemelor, dornic(ă) de a genera un impact pozitiv asupra societății.

 

Pentru participare la concurs, candidatul/candidații va/vor prezenta următoarele documente:

–          CV (model Europass)

–          Oferta tehnico-financiară ce va cuprinde conținutul instruirilor propuse, durata și prețul acestora

Persoanele interesate vor trimite pachetul de documente pentru unul sau toate dintre domeniile: crowd-funding, antreprenoriat social, desemnarea procentuală pînă în data de 16 Aprilie 2017 la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Pachetul de documente incomplet nu va fi examinat. Doar persoanele selectate vor fi invitate la interviu.