Anunțuri

A. O. CERTITUDINE are nevoie de implicarea ta! Vino să fii voluntar!

Asociația Obștească Centrul de Informare și Susținere a Tinerilor Economiști ”Certitudine„ anunță apelul de recrutare a volntarilor pentru ciclul 2017-2018.

Vino alături de A.O. ”Certitudine”  și vei avea posibilitatea să te implici în diverse proiecte, activități și inițiative locale aducându-ți contribuția la dezvoltarea sectorului non-profit, educației non-formale, precum și creării unui mediu de dezvoltare a potențialului tinerilor în diverse domenii. Totodată, îți poți tu însuți dezvolta propriile competențe și abilități personale și profesionale, fiind implicat activ în realizarea proiectelor și activităților în domeniul abilitării civice a tinerilor, antreprenoriatului social și durabilității mediului ambiant.

 

Asociația Obștească Centrul de Informare și Susținere a Tinerilor Economiști ”Certitudine” a fost creată în 2002, cu sediul în mun. Bălți, având la active implementarea a peste 30 de proiecte în domeniul abilitării civice a tinerilor, antreprenoriat social, conservarea mediului ambiant și abilitarea antreprenorială a tinerilor în c-ca 35 de localități din nordul Republicii Moldova.

Dacă apelul nostru te motivează să aplici, atunci trimite-ne CV-ul tău pe adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Informații detaliate despre activitatea AO Centrul de Informare și Susținere a Tinerilor Economiști ”Certitudine„ găsiți la adresa www.certitudine.md și https://www.facebook.com/certitudine